0

Л юбимецът от родната поп сцена Миро нагорещи страстите в социалните мрежи с видео, на което свири на рог и в същото време обаче е гол до кръста.

НЕКАНЕН ГОСТ навести Миро! (СНИМКИ)

Тези кадри веднага предизвикаха редица коментари, като по-голяма част от дамите в онлайн пространството се размечтаха звездата да им свири на уше.

Това щастие обаче принадлежи на една единствена дама - съпругата му Ели, която в момента е плътно до него и помага покрай организацията на големия самостоятелен спектакъл на Миро в зала „Арена София“ на 17 април.

ТелеГаф: Мария и Мария в оперетен Стендал

Всичко около концерта е почти готово, като в момента екипът изпипва финалните детайли по визията на спектакъла.

Самият Миро не издава какво да очакват феновете му на голямата сцена, но едно е ясно - пеене на живо и озвучаване на най-високо ниво за всички, дошли да чуят любимеца си. 

Финал

Припомняме ви, че концертът е финален за турнето Best of. Поредицата от музикални събития започнаха през август миналата година, а кулминацията ще бъде на 17 април, като Миро ще изпълни хитовете си от последните над 20 години, както и нови песни.

ЗАПРЕТНА РЪКАВИ: Миро вдига къща (СНИМКА)

Феновете му вече с трепетно очакване пък се питат дали той няма да ги изненада с лятно турне и тази година, но към момента от екипа на звездата пазят в пълна тайна предстоящите му проекти и цялата сила и енергия е съсредоточена в спектакъла в „Арена София“. 

Миро успя да събере още повече енергия и да презареди, след като изкара десетина дни на Малдивите.

Миро се глези с домашна баница (СНИМКА)

Той и половинката му от години обичат да събират слънчеви лъчи край Индийския океан и този път не изневериха на традицията и посетиха райското кътче.