0

20-годишният пчелар Жан Ивайлов стана новият носител на титлата „Мистър Монтана“. За най-красива при жените бе избрана 19-годишната футболистка Петя Сергеева.

Победителите с подгласниците

 Победителите с подгласниците
X Model Group

Културизъм

Мистър Монтана 2023 е висок 186 см и е възпитаник на ПМПГ – Монтана. Занимава се с пчеларство и отглежда 200 пчелни семейства. Тази година Жан ще дебютира на международния турнир по културизъм във Варна, ще участва и в държавното първенство по бодибилдинг и фитнес за юноши. Мис Монтана 2023 е висока 176 см. Тренирала е футбол 7 г. във ФК "Атлетико" (Монтана) и е известна като една от най-добрите нападателки на женския отбор. Петя се подготвя и за продължаване на образованието си в сферата на началната педагогика.

Зъб

„Жан е от 14-годишен при нас, много добре се развива, снимал се е вече в клипове на Джена и Анелия. С Петя също от 5 г. работим. Тя се яви на „Мис Монтана“ за пръв път през 2018 г. и спечели наградата на агенцията. Тогава тя дойде от мач, със счупен зъб, с ожулени колене, нямаше обувки, но сега всичко си беше наред“, разказа пред „Телеграф“ организаторът на конкурса Ивайло Йосифов от X Model Group. Втори подгласници станаха Ралица Кирилова и Йоан Георгиев, а третото място заеха Венислава Хрисимирова и Антъни Стоилов. На 4 септември предстои и конкурсът "Мис и Мистър Северозападна България 2023" на сцената на Драматичен театър "Владимир Трендафилов" – Видин.

Жан Ивайлов

 Жан Ивайлов
X Model Group