0

Н осителката на титлата „Мисис България“ Валери Стефанова отпразнува рождения си ден с изненада - 1001 рози от нейния любим.

„Празнувах само с мъжа ми на свещи“, каза красавицата пред „Телеграф“.

Панорама

Валери Стефанова често получава красиви цветя от половинката си с повод или без, но този път на личния й празник той я изненада с нещо по-грандиозно. „Букетите от рози са от мъжа ми, защото той знае колко много обичам цветя“, казва с усмивка рожденичката. Красавицата избрала да празнува с най-важния си човек пред това да прави голям купон с много хора. „Празнувах само с мъжа си, беше романтична вечеря на свещи, а мястото бе с панорама, гледка към София. Беше прекрасно“, казва носителката на титлата „Мисис България“.

Запитване

Освен честитки за рождения си ден красавицата получила и много интересни запитвания от хората около себе си. „Много хора ме попитаха защо съм толкова щастлива от подарък 1001 рози. Обясняват ми, че те са много скъпи и защо просто не съм си избрала с тези пари нещо по-ценно. Почти няма човек, който да не ми зададе този въпрос“, разкрива брюнетката. „Според мен не е нужно всеки път да се дават толкова пари за екскурзии, почивки, чанти и обувки. Толкова много рози получавам веднъж в живота. Мисля, че е съвсем нормално да се зарадвам толкова много, вместо да харчим тези пари за скъпи ресторанти и празненства“, казва Валери.