0

И звестният арендби изпълнител и тв водещ Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд - VenZy стана татко за втори път и отново - на мъжка рожба. За щастливата вест съобщи самият той в профила си във фейсбук. "Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели!

Роди се второто ми дете! Вторият ми син!Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!", съобщи в профила си във Фейсбук щастливият баща.

И при второто раждане съпругата му Евгения се е доверила на екипа на САГБАЛ Шейново. Певецът благодари и на жена си за рожбата, с която го е дарила. Не пропусна и болничния екип подпомогнал цялата тази дейност.

"Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени!", пише Венци. Нека Бог да ви пази и закриля! И макар да не познавам повечето от вас лично... смело мога да кажа, ОБИЧАМ ВИ!!!", написа VenZy.