0

Г оляма еуфория се завихри сред феновете на холивудския чаровник Джони Деп вчера, след като с колегите му от „Холивудските вампири“ обявиха, че ще свирят в Истанбул на 10 юни догодина.

Преди две години Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери трябваше да изнесат и концерт в София, но заради епидемията от коронавирус той бе отлаган два пъти и накрая отменен. За да са сигурни, че ще ги срещнат на живо, родните меломани вече се запасяват с билети за концерта в Турция. 

Лира

Засега все още не е ясно дали „Холвудските вампири“ отново ще се завърнат в България, защото в момента все още не са обявени всички дати от предстоящото им турне в Европа.

Големият интерес към шоуто в Турция се дължи и на ниската цена на турската лира. Проверка на „Телеграф“ показа, че най-евтините билети, които ни гарантират поглед към Джони Деп, са по 890 турски лири, което е около 100 лв.

Турне

Заедно с Джони Деп в „Холивудските вампири“ се вихрят още рок звездите Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен.

Преди няколко месеца те написаха в социалните мрежи, че се връщат на сцената догодина.

Първите им обявени дати са през юни в Германия и Люксембург, но споделят, че тепърва списъкът с градове и държави ще се увеличава.

През юни 2023 г. Джони Деп ще отбележи своя 60-годишен юбилей, а колегите му нямат търпение да го отбележат заедно на сцената. Говори се, че през 2023 г. Деп ще посети отново Балканите.

През април сръбските медии писаха, че Деп ще участва в третата част на кинолентата „Южен вятър“.

Тя има два кинофилма и един сериал, които са свързани тематично и с общи герои. Сега се подготвя трети филм и втори сериал.

Във втория сериал се очаква участие да вземат Майкъл Медсън и Уилям Болдуин, чиито имена вече бяха обявени от звездата във филма Милош Бикович. Деп може да участва и в двата проекта, но за него няма официално потвърждение все още.