0

Д жони Деп ще се присъедини към бандата си Hollywood Vampires за европейско турне. Групата обяви шест дневното си турне в сряда, а то ще започне след точно една година.

„The Hollywood Vampires се завръщат!! Идваме в Германия и Люксембург лятото на 2023! Билетите ще бъдат пуснати в продажба в понеделник, 27 юни в 11:00 ч. Очаквайте още...“, пише под публикация в социалните мрежи.

Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен ще започнат турнето на 20 юни 2023 г. в Rudolf-Weber Arena в Оберхаузен, Германия, последвано от шоута в Esch-sur-Alzette, Rockhal в Люксембург; Olympiahalle в Мюнхен; Stadtpark в Хамбург; Берлинската Zitadelle Spandel; и Zitadelle Mainz в Майнц, Германия.

Актьорът наскоро се появи изненадващо на концерт на Джеф Бек в края на май в Лондон, изпълнявайки техния римейк на Джон Ленън от 2020 г. “Isolation” само два дни след като екипът му от адвокати направи заключителни аргументи в горчиво оспорваното му дело за клевета срещу бившата съпруга Амбър Хърд. 

gettyimages.com

Дни след шоуто Деп и Бек обявиха, че това лято ще издадат общ албум, озаглавен 18.

На 15 юли колекцията от 13 песни ще включва два оригинала на някогашния капитан Джак Спароу („Sad Motherfuckin' Parade“ и „This Is a Song for Miss Hedy Lamar“), както и кавъри на класически песни от The Beach Boys, Марвин Гей, Джанис Иън, The Velvet Underground и др.

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

Български полицай пази Джони Деп в съда