0

Ш ер разказа за новото си младо гадже Александър Едуардс и разкри защо не излиза с по-възрастни мъже.

76-годишната певица и 36-годишният й приятел признаха, че се срещат през ноември. Оттогава двойката е забелязвана многократно да се държи за ръце на публични места , а Шер дори блесна заедно с любимия в личния си акаунт в Twitter.

Изпълнителката на „If I Could Turn Back Time“ описа връзката като „някак нелепа“ по време на участие в петъчния епизод на „Шоуто на Кели Кларксън“.

„На теория е някак нелепо“, пошегува се тя. "Но в реалния живот се разбираме чудесно", добави легендата.

„Той е страхотен, а аз не придавам на мъжете качества, които не заслужават. Той е много мил. Много е умен. Много е талантлив и е наистина забавен. И мисля, че е доста красив“, разказа тя за младото си гадже.

Шер разкри и защо не се среща с по-възрасти мъже. „Ако не бях се срещала по-млади мъже, никога нямаше да имам връзка, защото по-възрастните мъже просто не ме харесват толкова много. Имах няколко гаджета, които бяха на моята възраст, но те просто не ме харесваха по някаква причина. По-младите мъже не се интересуват дали си забавна или скандална, или искаш да правиш глупави неща, или пък си силна личност“, разясни звездата.

Без шикалкавене Шер отговори и на критиките за връзката си с много по-младия Едуардс. „Не защитавам никого. Хейтърите винаги ще мразят някого - няма значение, че сме щастливи и не се притесняваме“, написа наскоро Шер в профила си в социалната мрежа Twitter.

Преди връзката им Едуардс излизаше с модела Амбър Роуз, като от любовта им се роди син. Двойката се раздели след шумен скандал, а Амбър обвини Александър, че й е изневерил с 12 жени.

Шер пък може да се похвали с дълъг списък от известни бивши любовници, в който влиза и Вал Килмър. Актрисата разкри, че „все още обича“ Килмър в есе, публикувано миналата година.

„Той не е като никого, когото някога съм познавала. Той е дразнещ и истеричен. Вълнуващ и забавен, и не прави това, което правят другите. Не знам как останахме приятели, просто го направихме. Не опитахме. Просто останахме“, сподели тогава Шер.