0

К ортни Кокс заяви, че покойният ѝ колега от „Приятели“ Матю Пери все още я „посещава“ често.

Продават имението на Матю Пери!

„Той е просто толкова забавен. Той наистина има огромно сърце. Толкова съм благодарна, че успях да работя толкова тясно с него толкова много години. Той ме посещава често, ако вярваме в това“ каза 59-годишната Кокс в интервю за CBS Sunday Morning, докато обсъждаше 20-ата годишнина от финала на „Приятели“

НА КОСЪМ ОТ ФАТАЛНА ГРЕШКА: Чандлър трябвало да изневери на Моника в „Приятели“

Пери изигра Чандлър Бинг, а Кокс Моника Гелър във всеки епизод от 10-годишния сериал.

Матю Пери остави над $1 милион на Уди Алън!

Актриста уточни, че под „посещаване“ има предвид, че има усещането, че нейни починали роднини и приятели се появяват, за да я преведат през трудните моменти в живота ѝ.

„Говоря с майка ми, баща ми, Матю – чувствам, че има много хора, които, мисля, ни напътстват“, каза Кокс. „Усещам, че Матю е наоколо със сигурност“, добави тя.

БАФТА СЕ ИЗЛОЖИ: Напомпаното шоу на кинонаградите не почете Матю Пери!

Заедно с Кокс и Пери, актьорският състав на обичания ситком включваше Дженифър Анистън като Рейчъл, Лиза Кудроу като Фийби, Мат ЛеБланк като Джоуи Трибиани и Дейвид Шуимър като Рос.

Когато през октомври 2023 г. излезе новината, че Пери е починал, актьорският състав излезе със съвместно изявление, в което изрази скръбта си.

ОТЧАЯНИ МЕРКИ: Матю Пери залепил ръцете си със секундно лепило, за да не взима наркотици

„Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от партньори на екран. Ние сме семейство“, написаха актьорите в изявление тогава. „С времето ще кажем повече, както и когато можем… Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света“, посочиха още те.

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Звездите от „Приятели” изпратиха Матю Пери (ВИДЕО)