0

Р апърът Йонислав Йотов, по известен просто като Тото, се обяви едновременно за жертва на кенсъл културата и заплаха за демократичния ред в клип от затворническа килия.

На видеото се виждат кадри от Централния софийски затвор, а самият Тото е облечен в затворническа униформа по американски модел. 

Йотов си навлече гнева на фенове и хейтъри, след като направи подкаст с баскетболния треньор Тити Папазов, който разкри, че в миналото е обръснал главата на гаджето си, след като узнал, че дамата му е изневерила с неговия най-добър приятел. Предаването на Тото предизвика мощен скандал на фона на общественото недоволство, избухнало заради малтретираната и нарязана с макетен нож Дебора от Стара Загора. 

След изцепката с Тити Папазов: Изхвърлиха Тото отвсякъде

В новото си видео рапърът-инфлуенсър прави опит да замаже положението, като прави исторически паралел с древна Атина, като посочи, че жители на града са били пращани в изгнание за 10 години, тъй като ги смятали за "потенциални тирани". 

В прочувствения клип той говори за кибертероризма и дезинформацията. 

СКАНДАЛНО: И Тити Папазов обръснал бивша приятелка! (ВИДЕО)

"Концепцията на канселирането е да накара нормалния човек да живее в страх от това да бъде уволнен, изгонен, унижен, изритан от обществото, което познава. Ако искаме да направим добро за нашето поколение и това след нас, нека не започваме с тормоз, а по-добре с разговор", обясни Тото.

Според него не е редно да държиш човек отговорен за грешки, от които вече се е поучил.

"Някои от най-добрите уроци, които сме научили, сме ги научили от нашите грешки", казва той и смята, че основният проблем на кенсъл културата е, че не позволява на хората да се учат от грешките си.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Певица с подробности за остриганото от Тити Папазов момиче

"Тези хора след това са отбягвани и не срещат никаква подкрепа, без значение извинението им", допълва рапърът. "Артистът има една работа – да зарадва зрителя, за да го направи има нужда от свобода и гъвкавост в изразяването си… Ако артистът се притеснява от всеки един детайл, който присъства в неговата изява, ще се провали в това да бъде искрен, честен и непринуден", казва той.

<iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="" frameborder="0" height="538" src="https://www.youtube.com/embed/dfBf1b8mZuA" title="Тото с клип от килия и надпис: " Опасен"="" за="" демократичния="" ред""="" width="956">