0

Т я е огън момичето в българския поп-фолк. Царицата на шоуто на сцената. Певицата, която владее провокациите до съвършенство - Камелия. 

“Смятам, че всеки се ражда със собствен пламък и енергия. Винаги съм усещала, че ставам център, когато вляза някъде, залата се изпълва и вкарвам усмивки у хората”, казва певицата, която преди броени дни пуска най-новата си песен - “Всичко дадох”. Видеото към песента има вече над половин милион гледания. 

“Имаше коментари на хората, които споделят личните си впечатления и това как са се почувствали, когато са я чули. Много ми зарадва, че някой е отделил от забързаното си ежедневие да ми благодари за това, че съм го направила щастлив”, споделя певицата пред NOVA

“Провокация е нужно да се прилага тогава, когато има и съдържание. Само с едни голи провокции - човек  не може да издържи дълго. Особено към днешно време всеки има възможност да бъде забелязан. Но ако няма съдържание, провокацията губи смисъл”, смята певицата. 

"Дълги години се пишеше, че пея на плейбек, не че не е така, но когато съм по лепенки на сцената пея на живо", заяви Камелия. "Първите години и аз практикувах пеенето на плейбек, но разбрах, че живата емоция никога не може да се изгуби, когато си в жив контакт с публиката. Когато пееш и не ги лъжеш хората, когато ги гледаш и си отдаден, не можеш да изпееш една и съща песен по еднакъв начин. Тази магия не може да бъде фиксирана, затова е жива, а не мъртва", продължи фолкдивата с откровенията. 

По време на участието на Камелия в ефир се включи и певицата Емилия, която похвали колежката си. "Камелия е жената, която показа как се прави шоу на голямата сцена", заяви Емилия. Камелия пък призна, че е твърде ангажирана и не успява да намери време да се срещне с Емилия, но подчерта, че тя е една от малкото й приятелки в бранша.