0

Г овори се, че Мадона и най-новото й гадже, моделът Андрю Дарнел, който е с 41 г. по-млад от нея, са се разделили след по-малко от година връзка, съобщи „Дейли мейл“. 64-годишното Материално момиче обаче не преживявало „криза на доверието“ заради раздялата, както и заради критики на медии към външния й вид по-рано този месец.

Близки

„Това беше много случайно нещо (връзката й с Дарнел), така че тя не е с разбито сърце“, коментира вчера осведомен по темата за Page Six.

Само преди няколко дни същото издание написа, че двамата са били забелязани да се “гушкат”, докато били заедно на концерта на нигерийския музикант REMA в Ню Йорк. Впрочем тогава 64-годишната певица не пропусна да качи снимки от вечерта им в своя Инстаграм. На тях Мадона и Андрю изглеждат много близки, с притиснати една към друга глави, докато хвърлят съблазнителен поглед към камерата.

Разлика

Мадона отдавна е известна с това, че излиза с по-млади мъже, които често се оказват танцьори от трупата й. Затова никой не се изненада от новината, че певицата е с ново младо гадже, с огромна разлика във възрастта. Предишният й приятел Аламалик Уилямс, с когото бяха заедно от 2019 г., бе с 35 години по-млад от нея.