0

С ръбската звезда Цеца е съблазнила легендата на баскетбола в Скопие Перо Антич, за което гърмят медиите в Скопие и Белград. Свалката между двамата започва през март в македонската столица, където изпълнителката на "Пиле", има участие в една от най-известните дискотеки. Двамата се запознали в дискотека, където  бившата звезда на НБА отбора "Атланта Хоукс" бил на метри от певицата по време на участие.

РАЗКРИ СЕ ТАЙНА на семейството на Цеца Величкович! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Говори се, че след изявата й Антич е бил поканен на интимна среща зад кулисите. Разведеният преди 3 г. велик шампион под обръчите е без сериозно гадже и мигновено поддава на поканата за романтична вечеря в Белград, въпреки че Цеца е почти десетилетие по-възрастна от него. 

НА ЛЕТИЩЕТО: Цакат Цеца на ВИП-а в Бургас (СНИМКИ+ВИДЕО)

Трикратният победител с отборите на "Олимпиакос" и "Фенербахче" в най-престижното баскетболно клубно състезание Евролигата, зарязва всичките си лични и професионални задължения и още следващия уикенд е в сръбската столица. Перо и Цеца упорито крият връзката си през цялото лято. И на най-близките си не издават къде ще ходят заедно на море, за да няма изтичане на информация към таблоидите.

ЦЕЦА пя на сватба за 1 млн. евро! (СНИМКА+ВИДЕО)

Пред журналисти обаче Антич отрича подобна връзка. Единственото, което потвърждава е, че в момента е влюбен, но не казва коя жената до него. Той обаче не отрича, че се познава с родената през 1973 г. в село Житораджа до Ниш певица, като допълва, че запознанството е станало именно в скопската дискотека през март.

Цеца, която има двама внуци от сина си Велко, отказва коментар по темата. Изпълнителката на "Трепни" деликатно отклонява вниманието на пресата към личния й живот и нито потвърждава, нито отрича, че в живота й отново има голяма любов и това е ексбаскетболиста Перо Антич.