0

З вездата на токшоутата Упи Голдбърг има амбиция да стане кралицата на марихуаната в Холивуд, пише RadarOnline. 67-годишната Упи вече е пробвала този бизнес, но претърпя провал.

Сега тя решила да се впусне отново в индустрията с канабис и е наляла цяло състояние в бъдещия бизнес. Този път линията ще бъде марихуана за развлечение и дори си има име - Emma & Clyde.

Приоритет

„Тя превръща това начинание в свой приоритет и влага милиони от собствените си пари в него“, разказва анонимен източник. През 2016 г. Голдбърг създаде компания за медицинска марихуана. Но заради тогавашната й връзка с приятелката й Мая Елизабет начинанието се провали с гръм и трясък.

Семейството

Оттогава Упи вярва само на семейството и сега разчита за бизнеса с трева на дъщеря си Алекс Мартин и на внучката си Амара Скай. Звездата вече не иска да се занимава с дневно токшоу, но има обвързващ договор, от който опитва да се освободи. Близките й я съветвали да не прекалява с новото начинание. Упи обаче била обсебена от идеята да стане новият гуру на марихуаната и не слушала никого.

Тази задача не е никак лесна - други холивудски звезди вече са на върха на класацията на производителите на канабис. Сред тях са Гуинет Полтроу, Майк Тайсън, Уили Нелсън, Карлос Сантана и Джъстин Бийбър.