0

Х ерцогинята на Съсекс Меган Маркъл пак се забърка в скандал, след като беше обвинена, че е крещяла на кралския персонал и се е оплаквала за пари, пише „Daily Mail”.

Твърденията да част от книгата на Валентин Лоу „Придворни: Скритата сила зад короната“, която предстои да излезе на пазара. В откъси от нея, които бяха публикувани в британските медии, се твърди, че по време на Австралия през октомври 2018 г. Меган се оплакала, че не й плащат да се „ръкува с хора и да обикаля“.

Валентин Лоу също описва отношението на херцогинята на Съсекс към нейния персонал. По думите му тя се държала толкова зле със служителите си, че те буквално се страхували от нея и били подлагани на емоционален тормоз. Човек от персонала разказва пред Лоу, че е преживял ситуация, при която „Меган и Хари ме караха да излизам на всеки 10 минути, за да ми крещят“.

В книгата се твърди още, че Хари и Меган се опитали да огънат правилата на монархията, за да се сдобият с диамантена тиара за сватбата им. След като не успял да издейства украшението за любимата си, Хари се обърнал към баба си кралица Елизабет II, която обаче му отказала и „го поставила на мястото му“.