0

З вездата на сръбската музика Лепа Брена се разходи по минижуп и прозрачна рокля с трико в телесен цвят на ниските температури в София.

Юголегендата изнесе концерт в столичен ресторант, но визитата й не бе разгласена публично. Въпреки това родните ловци на автографи я издебнаха след шоуто и успяха да се снимат с нея.

Фигура

Лепа Брена е пристигнала с мощния си черен мерцедес в сряда към 20 ч в хотела, директно от Белград. Отказала е да поседи при чакащите я ловци на автографи и два часа по-късно е отпрашила към столичния ресторант, в който е пяла. Брена сподели кадри от концерта, от които става ясно, че е била изключително елегантна, демонстрираща перфектна фигура под роклята. Окичена с перли, Лепа е изнесла впечатляващ спектакъл. На една от споделените снимки се вижда, че звездата е разходила у нас и скъпата си корона, която е нейна запазена марка. Тя изпяла отново най-големите хитове от бляскавата си кариера, както и представила някои от новите си песни. Справка на „Телеграф“ показа, че маса за четирима до сцената е струвала 480 лв., а бар място – 100 лв. Не е ясно обаче какъв хонорар е получила звездата.

Снимка

Шоуто й е свършило няколко часа след полунощ. Въпреки студа и ниските температури тя се е снимала с очакващите я фенове. Охранителите й са забранили да й правят видеа, а Брена е била изморена явно, защото се държала по-студено с почитателите си у нас. Това вероятно е и от преумора, защото юголегендата е била в София и преди няколко дни. Пяла е на сватба в София.