0

П рофилът в Instagram за звездни клюки Deux Moi съобщи, че според множество анонимни източници Кание Уест се среща с бившия ангел на Victoria's Secret Кандис Суонепол.

Наскоро дългокраката красавица, родена в Южна Африка, участва в рекламна кампания за модната марка на рапъра дизайнер – Yeezy.

Deux Moi преди време беше акаунтът, който пръв разкри, че Кание е започнал да излиза с друг бивш ангел на Victoria's Secret, а именно с Ирина Шейк.

Това се случи през пролетта на 2021 г., а малко по-късно Ирина и Кание бяха снимани заедно във Франция.

Флиртът им тогава не продължи дълго, но очевидно вътрешният човек, който пуска информацията за Уест е негов приближен.

Според въпросния източник, по време на скорошно пътуване до Обединеното кралство, Кандис и Кание са пренощували заедно в дома на интериорния дизайнер Джон Поусън в Оксфордшър, Англия.

Твърди се, че рапърът и дизайнерът са приятели и бивши сътрудници.

Друг предполагаем вътрешен човек твърди, че стилистът на Кандис наскоро е подал „заявка“ – уж за дрехи – „заявявайки, че е за гаджето на Йе“.

Южноафриканският модел последно излизаше с испанския актьор и модел Андрес Веленкосо, известен като бивш приятел на Кайли Миноуг.

Междувременно Кание беше свързван с доста красавици през 2022 г.

По-интересното в случая е, че само преди няколко седмици Кандис участва в кампания на марката на бельо Skims, която е собственост на бившата съпруга на Кание – риалити звездата Ким Кардашян.

Уест има четири деца от Кардашян, с която са в доста сложни отношения.

За 33-годишната Суонепол пък се знае, че се раздели с бащата на двамата си сина преди пандемията. Тя имаше 15-годишна връзка с 39-годишния бразилски модел Херман Николи, от когото са двете ѝ момчета Анака и Ариел. Кандис и Херман се сгодиха през 2015-а, но така и не стигнаха до брак.

Двамата се запознават в Париж, когато тя е едва на 17 години, като първата им среща е по време на модно ревю.

Иначе, след като се появиха тези слухове за връзката на Уест с моделката, източник каза пред Us Weekly, че двамата не са заедно, а тя била муза на рапъра. 

„Те са заедно, за да рекламират неща за неговата линия Yeezy. Те си сътрудничат добре заедно и са на едно мнение по въпросите на модата“, казва източник ексклузивно пред Us Weekly.

„Всичко извън работните отношения не е вярно. Те не са свързани романтично. Тя е още една от неговите музи", каза източникът.