0

Д окато актьорът се опитва да се съвземе след изненадващия развод и бруталното поведение на бившата си, тя безцеремонно се нахвърли върху нова жертва, за която да се омъжи.

НАЙ-НАКРАЯ РАЗДЕЛИХА ТЕНДЖЕРИТЕ: Кевин Костнър се разведе!

Щастливец или не, новият стар любовник е Джош Конър, 49-годишен, разведен баща на три деца, с когото тя се среща поне от януари, въпреки че Костнър твърди в съдебно заседание миналия септември, че искри са прехвърчали много преди раздялата им.

ОЧАКВАШЕ СЕ: Вълчицата на Кевин Костнър му взе парите и вдигна опашка, сваля банкер!

Приятели на влюбените птички признават, че връзката им била станала по-сериозна, откакто бяха  заснети за първи път през януари, като увлеченият финансист разказвал на сътрудниците си за плановете на Кристин да го ожени за себе си.

Двамата явно са обсъждали темата, тъй като новият бъдещ съпруг вече знае някои от условията на Баумгартнер, за които дори е споделил с близките си.

„Той знае колко важни са нейните деца за нея – както и неговите за него. Да се ​​опиташ да смесиш две семейства не е лесно, но тя си заслужава.”, киментират запознати с плановете им.

Процесът по сближаване на двете семейства явно вече е започнал, тъй като Кристин, заведе трите си деца от Кевин Костнър на вечеря с Конър в Монтесито през уикенда на Деня на паметта.

Конър и небрежно облечената Кристин, пристигнали по  отделно в луксозния Coral Casino Beach и Cabana Club с дъщерите си Грейс и Абигейл, и двете на 13 години, за ранна вечеря.

По-късно към дуото се присъединиха синовете й Кейдън, на 17, и Хейс, на 15, но най-големите деца на Конър – 20-годишната Лили и 18-годишният Джон, не присъстваха.

Докато Конър, Кристин и Абигейл останаха до късно в скъпоплатен частен клуб, синовете й пристигнаха за малко и си тръгнаха след 10-тина минути с черния Ford F-150 на баща си, като взели със себе си торби с храна за вкъщи, вместо да вечерят с майка си и новия ѝ кандидат-съпруг.

Междувременно Грейс беше взета в черен SUV Range Rover – също стискайки торба с храна за вкъщи – по-малко от час, след като беше закарана до клуба от Кристин.

Трите деца бяха видени за последно преди малко повече от седмица на червения килим в Кан с баща си и по-големите си полусестри Ани, на 40, и Лили, на 37, на премиерата на новия му филм “Horizon: An American Saga”.

Gettyimages

10-минутни овации за Кевин Костнър в Кан

Филмът получи възторжен прием и десетминутни овации, които разплакаха Костнър, развълнуван от топлия прием.

Gettyimages

Дали ще се отвори парашутът на бившата му жена този път – да хване за гушата друг милионер, тепърва ще видим. Засега поне е ясно, че здраво се труди да му надене халката.