0

Н ай-голямата звезда на порно индустрията Роко Сифреди е отхвърлил предложение да се влее в политиката. За това настоявала друга знаменитост от бранша - недостижимата Чичолина. 

“Преди много години моята колежка Чичолина и нейните радикали искаха да се кандидатирам за парламента, но аз не съм човек, който обича компромисите”, разкри Сифреди. “Не мога да правя отстъпки и следователно не бих могъл да бъда добър политик”, отсече той. 

ГОЛЕМИЯТ БОЗДУГАН: Роко Сифреди се оттегля от порното за трети път, пристрастяването му към секса е безумно. 

Идната неделя родният град на Роко Сифреди ще си избере губернатор. За кого ще гласува един от най-известните представители от филмите за възрастни?

„Честно казано, никога не съм гласувал през живота си”, призна порноактьорът и режисьор. “Знам, че е лошо послание, но е така. Знам кои са двамата кандидати, дори и да не ги познавам много добре. Мога да кажа, че в Абруцо не се нуждаем от твърди хора, защото ние самите сме твърди. Ние не се впечатляваме от лозунгите, ние гласуваме със сърцата си", каза той по Rai Radio1.

ПРЕД ПУБЛИКА: Порнолегенда ревна в сюблимен момент! Роко Сифреди разкри всичките си тайни

В неделя, 10 март, от 7 сутринта до 23 часа хората ще гласуват в Абруцо, за да изберат новия губернатор. Двамата съперници са Марко Марсилио от дясноцентристите и Лучано Д'Амико, бивш ректор на университета в Терамо, кандидат от лявоцентристите.

„Настоятелно призовавам хората от Абруцо да не правят като мен и да отидат и да гласуват, когато не гласуваш и губиш вяра в институциите, това не е хубаво нещо“, коментира Сифреди. Животът на порволегендата вдъхнови новия телевизионен сериал „Суперсекс“ с Алесандро Борги , който започва да се излъчва по Netflix на 7 март. Епизодите разказват за семейството на Сифреди, произхода и връзката му с любовта от детството до големия успех. 

Кралят на порното каза кои футболисти са достойни да го наследят на трона му

БЕЗ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ: Порнолегендата Роко Сифреди иска секс уроци в училищата! Младите не разпознавали любовта, момчетата мислили само за размера на пищова си