0

Т урската актриса Мая Базол, която, макар да е на около 10 годинки, вече се радва на световна слава след главната си роля в хитовия сериал „Почукай на вратата ми“, дойде у нас. Хубавицата заедно с майка си и приятели отседнаха в Пампорово, където караха ски и сноуборд.

.

 .
Instagram Maya Basol

Сняг

Малката Мая, която вече се радва на над 2 милиона и половина последователи в социалните мрежи, прекара цяла седмица в зимния ни курорт, а ако се съди по фотосите й в личния профил в Инстаграм, едно от нещата, които са й направили най-силно впечатление, са шейните, теглени от хъскита. Базол и семейството й са посетили и хитови заведения в Пампорово, където са опитали традиционна българска храна. От кадрите, които публикуваха в мрежата, се вижда как малката сладурана се радва на снега, който в Турция се вижда рядко.

.

 .
Instagram Maya Basol

Отзив

Майката на красавицата дори е написала отзиви за престоя им у нас, като определя Пампорово като чудесно място за зимна ваканция, и то само на 6 часа с кола от Истанбул. Тя допълни, че са посетили още две прекрасни места - Чепеларе и Бачковския манастир. Не става ясно дали Мая и семейството й са за първи път в България, но определено им е сефте посещението на родните писти, които обаче са им харесали толкова много, че очакваме малката звезда и родителите й отново у нас.