0

Е ксперт по връзките на звездите се изказа за „Нюзуик“ по повод на скорошната вълна от раздели на известни двойки.

Певицата Ариана Гранде и съпругът ѝ от две години Далтън Гомес са една от последните двойки, които се разделиха, а звездата от "Модерно семейство" София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след осем години брак.

"Взехме трудното решение да се разведем", заявиха Вергара и Манганиело в изявление до медиите в понеделник. „Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си."

Сред другите големи имена, които се разделиха през 2023 г. след дълги години заедно, са Тейлър Суифт и Джо Алуин, Том Брейди и Жизел Бюндхен, Били Портър и Адам Смит, Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън, както и Рийз Уидърспун и Джим Тот, и това са само някои от имената.

Експертът по връзките Шери Мърфи, основала сайта за запознанства Elite Connections International, заяви, че връзките на знаменитостите изглежда се разпадат напоследък заради социалните медии.

"Става много по-трудно за двойките да останат заедно, когато и двамата са в развлекателния бизнес", каза Мърфи пред „Нюзуик“. "Всички се влюбват в знаменитостите и те нямат право на грешка. В реалния свят знаем, че да си във връзка може да е трудно и никой не е прав през цялото време. Ако можете да си представите двама души, които живеят заедно, които имат гигантско его и винаги са свикнали да постигат своето - това е равносилно на катастрофа."

Мърфи добави, че постоянното наблюдение от папараци или в социалните медии може да се отрази на връзката на една знаменитост.

"Всеки, с когото те говорят, се интерпретира по света по изкривен и преувеличен начин. Една невинна среща може да бъде раздута до неузнаваемост", каза тя. "И не на последно място, ако сте привлекателна знаменитост, хората ви следват. Те не знаят какъв сте като човек и не се интересуват от това. Лесно е да съсипеш всяка връзка, която вече имаш. Много хора се опитват да се сближат с тях, за да спечелят бързо пари. Да си знаменитост има своите предимства, но със сигурност не е лесен живот".

Мърфи все пак посочи някои двойки знаменитости, които са устояли на изпитанието на времето, като Дейвид и Виктория Бекъм, Голди Хоун и Кърт Ръсел, Том Ханкс и Рита Уилсън и Сара Джесика Паркър и Матю Бродърик.

"За знаменитостите винаги е било трудно да поддържат връзка... Те трябва да са отдадени и силни хора и няма как да разбереш дали една двойка е успяла да се запази, докато не остарее", заключи Мърфи.