0

А ктьорът Александър Сано посрещна годишнина от сватбата си с любимата Нели и имен ден на каравана. Семейството от тази година са къмпингари и определено им харесва този вид почивка, разкриха няколко пъти в профилите си в социалните мрежи.

Талант

С няколко романтични кадъра от караваната, на които Сано и Нели се гушкат, актьорът честити годишнината от сватбата на половинката си. Тя също качи фотоси, над които написа: „Вече сме на 9 официално и на 15 нелегално. Сем. Сано. Наздраве“. Освен влюбеното семейство впечатление прави и красивата каравана, а Сано разкри пред „Телеграф“, че зад този шедьовър стои Нели. „Зимата я взехме. Беше една изтърбушена. Но Нели, с нейния талант в интериорния дизайн я превърна в истински 5-звезден хотел, както казвам аз“, заяви актьорът.

Успех

Сано се прибира в столицата днес и се захваща с работни ангажименти, а на 25-и лети за Амстердам, където е номиниран за престижна награда. „На 26 е церемонията за връчването на наградите Septimius. Номиниран съм в категория за Най-добър европейски актьор за ролята ми в „Сърцето на машината“. Ще отида, пък каквото стане“, с усмивка казва още Сано, а екипът на „Телеграф“ му пожелава да се завърне в родината си със статуетка.