0

В ече изминаха два месеца, откакто Шакира и децата й Саша и Милан напуснаха Барселона, за да започнат нов живот в Маями. Изглежда, че певицата е видимо освежена от смяната на обстановката и може би изживява един от най-добрите си етапи.

Доказателство е творчеството й – всичките нейни последни песни влизат в класациите.

Сега феновете чакат с нетърпение 29 юни, датата, на която ще излезе 'Copa Vacía', новото й парче с Мануел Турисо.

Но голямата бомба хвърли Мони Виденте, прочута гледачка, известна с  това, че няколко нейни прогнози се сбъднаха. Тези дни тя пророкува проблеми на певицата с родителите на Жерар Пике, недоволни, че внуците им Саша и Милан са толкова рядко с тях.

Сега тя изстреля, че колумбийката ще  стане за трети път „мама“: "Шакира ще става майка. Бащата е спортист или някой, който се увърта около нея“, подсказа Мони Виденте.

Тя добави, че Шакира би искала да има и момиче след двете момчета от Пике – Саша и Милан. 

Захвърли задръжките: Шакира на нощни лудории с млади милионери в Барселона

Спортистът, според предсказанието на гледачката, би трябвало да бъде не друг, а 7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. 

Именно той най-упорито се усуква около 46-годишната Шакира, а тя не изглежда да му бяга, какъвто е случаят с Том Круз, поне според анонимни източници от обкръженията им.

Докато двамата с Люис бяха заснети да си изкарват много добре заедно и в Маями, и в Барселона след тамошните Гран при във Формула 1.

На една от снимките, щракната в бар, лявата ръка на Хамилтън е подхванала нежно Шакира през кръста.

Дали певицата и британецът ще си имат бебе? Или някой, мотаещ се около нея спортен тип, фитнес треньор или инструктор по сърфинг, с какъвто тя бе снимана миналата година на френското крайбрежие?

Следва продължение...

ЖЕНИТЕ НА ПИЛОТА: Хамилтън атакува само моделки и певици

НЕ МОЖЕ ДА Я ПРЕЖАЛИ: Том Круз точи лиги по бедрата на Шакира

Каката и агнешкото: Люис Хамилтън си хойка и с младичка бразилка, освен с Шакира