0

Ш акира сама предизвика слухове, че има нова връзка и подпали жълтата преса в Испания. Поп дивата публикува серия снимки от партито по случай 47-ия си рожден ден, който отпразнува в Маями. На една от тях колумбийката е в компанията на бившата звезда от НФЛ Джулиан Еделман, като към кадъра няма коментар, а само е посочено името на играча.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Празнувам живота“, написа по повод купона Шакира, която дели празника си на 2 февруари с Жерар Пике. Испанският футболист обаче е точно с 10 г. по-млад от певицата, с която имаше 11-годишна връзка и двама синове.

Връзката им обаче приключи драматично през 2022-а, когато Шакира уличи половинката си в изневяра и напусна общия им дом в Барселона. Откакто се пресели във Флорида, изпълнителката на „Уака Уака“ бе свързвана с различна мъже, но най-вече със седемкратния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън.

Новият избраник на изпълнителката има еврейски корени и също като Пике е на 37 г. Откакто прекрати кариерата си в Ню Инглънд Пейтриътс (2009-2020), той стана коментатор по Fox.

През 2016 и 2017 г. Еделман има отношения на приливи и отливи с бразилския топмодел Адриана Лима. Преди това Джулиан ходеше с друга манекенка – шведката Ела Роуз (32), с която се раздели още докато тя беше бременна с дъщеря им Лили, вече на 7 г. В интервю американецът призна, че бащинството било голямо предизвикателство за него и то е променило живота му. “Вече не живеете за себе си, а за малкото си момиченце", каза Еделман, който е завършил бизнес мениджмънт. Близък приятел е на Том Брейди, с когото печели три от своите титли на Супербоул.