0

И зглежда, че Шер е имала много весела Коледа.

Емблематичната певица и актриса сподели в Twitter снимка на огромен диамантен пръстен, подарен от нейния приятел Александър Едуардс.

Шер пусна и кратък текст към снимката на блестящия крушовиден пръстен, казвайки: „НЯМАМ ДУМИ, АЛЕКСАНДЪР, A.E"

Много фенове се запитаха дали пък певицата не се е сгодила за рапъра.

По-късно тя изясни, че боядисаните нокти на снимката са негови, като написа: „Публикувах това, защото ноктите му са толкова готини“.

76-годишната изпълнителка, носителка на Оскар и Грами, потвърди слуховете, че излиза с 36-годишния изпълнител и музикален директор през ноември тази година, след като дуото беше забелязано да се държи за ръце в Лос Анджелис.

Шер и Едуардс се срещнаха за първи път на Седмицата на модата в Париж през септември.

ШЕР СЕ ПОХВАЛИ: С гаджето ми се целуваме като тийнейджъри

По-рано този месец Шер се появи в Шоуто на Кели Кларксън, където разказа за романса си с Едуардс – като същевременно призна разликата във възрастта им от 40 години.

„На хартия е някак нелепо“, призна Шер. „Но в реалния живот се разбираме чудесно.“

Въпреки че обикновено е склонна да не хвали мъжете, „които те не заслужават“, Шер не можеше да не нарече Едуардс „страхотен“, „много мил“, „много умен“, „много талантлив“ и „наистина забавен“. Тя продължи: „А аз мисля, че той е доста красив.“

„Ако не бях срещала по-млади мъже в живота си, никога нямаше да имам среща, защото по-възрастните мъже просто не ме харесваха толкова много“, твърди тя.

„Имах няколко гаджета, които бяха около моята възраст, но те просто не ме харесваха по някаква причина. Може би по-младите мъже не се интересуват дали сте забавна или скандална или искате да правите глупави неща и имате силна личност. Не се отказвам от личността си заради никого."

Преди това Шер е била омъжена за Сони Боно от 1964-1975 г. и за Грег Алман от 1975-1979 г.

Легендарнара изпълнителла е имала и връзки с хора като Вал Килмър и Тим Медвец.

Едуардс, който е вицепрезидент на A&R в Def Jam Records, за последно беше във връзка с Амбър Роуз.

Двамата потвърдиха романса си през 2018 г. Една година по-късно те посрещнаха 3-годишния си син Слаш Илектрик Александър Едуардс.

Роуз и Едуардс прекратиха връзката си през 2021 г.