0

А мериканската певица и актриса Ванеса Хъджинс реши да отпразнува моминското си парти по меко казано странен начин.

Тя изненада всички със зловеща тема на празника, отбелязващ край на необвързания й живот, пише Daily Mail.

Актрисата и приятелките й разкриват уникален стил. Хъджинс сподели снимки в Instagram със себе си и шест нейни „дами“ от моминското й парти на шокиращата тема „Погребение“.

Звездата е била облечена в булчинска рокля в готически стил и воал с монограми, а приятелките – изцяло в черно, за да се впишат във френската моминска тема „Траур за необвързания й живот“.

Бившата звезда на Дисни е била облечена в деколтирана винтидж рокля и аксесоари с корона. Под нея гарваново черните й коси са били оформени в загладен кок.

Дами на моминското й парти са били по-малката й сестра Стела Хъджинс, Сара Хайланд, звездата Морган Марсел, актрисите Барби Шип и Лора Ню. Нейната близка приятелка Сара Хайланд също сподели поредица от снимки от моминското парти. Тя, като останалите й приятелки, е била облечена в черна рокля и кожено палто.

За по-драматичен вид тоалетът и е бил допълнен с мрежест воал, слънчеви очила тип „котешки очи“ и тъмно червило. Актрисата от „Модерното семейство“ е сложила стресиращ надпис в социалната мрежа под снимките: „Дрескод: Всичко черно за булката в бяло“. По-рано тази година през февруари Хъджинс се сгоди за Колорадо Рокис.

Двойката за първи път предизвика слухове за срещите си през ноември 2020 г., когато бяха забелязани да се държат за ръце на публично място в Лос Анджелис.