0

П евецът Ивайло Ранов-Шеки подари ръчно изработен елек на своя кумир в музиката Брус Дикинсън, който изнесе концерт на столичния Колодрум.

Шеки подгрява Брус Дикинсън в София

Нашенецът не е имал възможността да се срещне лично с гласа на Iron Maiden, но организаторите от Fest Team са му съдействали и са предали подаръка.

Елекът отпред и отзад

 Елекът отпред и отзад

„Брус много се е изкефил на подаръците и е благодарил. Много му е харесал елека, казал е, че ще си го носи“, издаде Шеки пред „Телеграф“.

Самолет 

„Елекът е създаден по моя идея, изработен е от дизайнерката Александра Петрова. За един месец успя да го направи, въпреки че имаше много работа. Тя свърши страхотна работа. Концертен елек с логата на новия му албум, с които в момента обикаля на турне“, разказа певецът. Сред подаръците има и макет на стар боен английски самолет, купен от колекционер.

Брус Дикинсън пя Ерген Деда в рок вариант

„Около 30 см е и е много ценен. Подарих му и енциклопедия на френски, понеже той живее във Франция. Тя е за войната и има много материали за бойни самолети. Той все пак е историк“, каза още той.

Знаме

На родна земя Брус Дикинсън се завърна към соловата си кариера и представи новия си албум заедно с проекта The Mandrake Project.

Шеки прави рок кавър на Любо!

За феновете на Iron Maiden имаше малък жест с включването на The Alchemist в концерта, пишат от Licata.bg. След изпълнението на Road to Hell Брус развя българското знаме с името си, изписано върху него.