0

Б ългарската гордост в Холивуд Мария Бакалова ще прекара най-светлите християнски празници в родния Бургас за първи път от няколко години.

В началото на седмицата блондинката започна снимките на новия си филм Dirty Angels под режисурата на големия Мартин Кембъл в Солун.

Празник 

След големия й успех в Холивуд преди две години с ролята си на Тутар в „Борат: 2“, Бакалова все по-рядко намира време да си идва до България. Основно заради множеството професионални ангажименти. Последно тя бе тук за няколко дни, преди да отиде в Солун. Тъй като снимките на лентата са на 300 км от София, тази година българката ще прекара коледните празници със своите близки в родния Бургас – нещо, което не й се е случвало през последните години, издават близки до актрисата, с които тя също ще намери време да се види. Не е ясно дали обаче е решила да посрещне новата 2023 година на родна земя.

Море

В момента българката е в Рейкявик, за да вземе участие във филмов фестивал, и няма да снима през уикенда. Мария Бакалова си партнира в екшън-трилъра с холивудските звезди Ева Грийн и Руби Роуз, а според кадри, публикувани в Инстаграм, снимките се провеждат на различни локации из Солун. Има такива и край морето. Според Hollywood Reporter историята, написана от Алиса Силвърман, се развива на фона на изтеглянето на американците от Афганистан през 2021 г. и „проследява група жени войници, представящи се за медицинска помощ, които са изпратени обратно, за да спасят група отвлечени тийнейджъри, хванати между ISIS и талибаните“.