1

„Приятелят ми много пръцка, понякога ме задушава, проветрявам, но то си остава“, сподели Осипова в ефира на bTV, в отговор на въпроса какъв е най-големият недостатък на гаджето й, зададен от нейната близка приятелка Гери-Никол.

Instagram

Изпълнителката на „Ела и си вземи“ не остана по назад с откровенията. Гери разказа как се справя с нахалните свалячи.

„Кое е най-бруталното нещо, което си правила с мъж, който се опитва да те сваля“, попита Осипова.

„Ще изглеждам като махленка по телевизията, но ще го кажа. Това лято бях в една дискотека във Варна, нямах участие, един господин идва при мен и ми казва, че искал да прави с мен някакви неща, искал да ми опита сладоледа, искал да направим метаморфоза на ситуацията, разбирате какво имам предвид, искал да правим боци-боци, оци-боцаня, моци“. Това подразнило певицата, която решила, че сама ще се справи с натрапника.

„Виж какво господине, ако още веднъж ми повториш този репертоар, който ми каза, директно ти отварям главата и просто излизаш от заведението“, заплашила го тя.

Свалячът обаче не се отказал и отново отправил същото предложение към нея.

Тогава на Гери и кипнало, при което тя започнала да го налага. „Запрасках го – шутове, крошета, Герито му влезе с подсечки и господина знаеш ли как направи кръгом и си и замина и общо взето хапна бухалката, а аз го предупредих“, разказва изпълнителката.