0

П роливен дъжд стана причина за преждевременно спиране на мегаконцерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени във Варна. Артистите обаче ще се реваншират към своята публика, която ги аплодира до последния акорд независимо от времето и ще пеят отново в морската ни столица на 15 септември.

Кабели

„Имаме вече нова дата и това е 15 септември. Билетите от предишния концерт абсолютно всички си важат“ разкри пред „Телеграф“ Вълдобрев и допълни: „Не дъждът ни спря, много пъти сме пели на такова време и по два часа. Както нас, така и публиката това не може да ни уплаши, но разликата тук бе, че нямаше конструкция, покрив над сцената и буквално всички кабели и контакти в един момент се оказаха под вода. Това ни уплаши, защото можеше да стане беля и именно затова прекратихме“,  допълни Стефан.

Емоция

Той не скри емоцията си от прекрасната публика, която до последно ги е аплодирала. Именно заради тях ще бъде и концертът реванш през септември. В страницата си във Фейсбук Вълдобрев се обърна лично към публиката от Варна с думите: „Когато излязохме после при вас отвън, когато се видяхме, когато си говорихме и попяхме акапела, никой от вас не изрази и една думичка на недоволство - само усмивки и благодарности!! Хора, вие имате ли представа колко великодушно е това и колко благословени сме точно вие да сте нашата публика!!! Поклон!“