0

П арис Хилтън и Картър Реум запазили в тайна раждането на първото им дете. Дори семейството на богатата наследница не е било наясно, че двойката очаква бебе от сурогатна майка, разкри Хилтън в интервю за Harper's Bazaar.

„Целият ми живот е бил толкова публичен“, обясни тя. "Никога не съм имала нищо за себе си. Решихме, че искаме да цялото това изживяване за себе си.", сподели Парис. 

41-годишната звезда обяви, че е предприела крайни мерки, за да запази раждането на сина си в тайна.

Парис Хилтън разкри още, че е носила перука на брюнетка, когато е посещавала болницата и се регистрира под псевдоним. 

За появата на сина си Парис разкри с пост в социалните мрежи през януари. 

„Ти вече си обичан без думи“, написа тя до изображение, на което държи малката ръка на бебчето. 

Хилтън призна, че семейството й е научило за раждането на сина й малко преди тя да пусне фотоса в социалните мрежи. Известната хотелиерска наследница заяви, още че личното пространство и безопасността на детето са неин първи приоритет. 

„Искам да го защитя и да бъда с него всяка секунда“, каза тя. “Появи се този майчински инстинкт, който никога не съм имала преди. Чувствам се толкова завършена сега“, възкликна Парис. 

Въпреки, че отказа да сподели името на момчето, Хилтън разкри, че обича да му пее своя хит „Stars Are Blind“. 

“Интересувам се повече от деца, отколкото от милиарди”, заключи звездата, която призна, че е замразила свои яйцеклетки. 

Парис и Картър сключиха брак в имението на нейния дядо в Бел Еър през ноември 2021 година. Хилтън призна, че Картър Реум не е от нейния “обичаен тип мъже”, но това изглежда помага на брака им. 

 "Той не е известен. Той е умен. Той идва от добро семейство и е прекрасен  човек", каза тя. „Беше обратното на това, с което бях свикнала, когато търсех мъжа на мечтите си“, добави Парис. 

Преди връзката им – която започна през 2019 г. – Хилтън обяви, че се смята за асексуална, защото всичко сексуално я ужасявало.

„Бях известна като секс символ и много от връзките ми се провалиха заради това“, заяви в заключение Парис Хилтън.