1

Б риджит Маркуард и Холи Медисън разказаха в подкаст за интимните си отношения с Хю Хефнър и колко притиснати се чувствали, когато трябвало да правят секс с него без предпазни средства.

Бриджит е била на 28 години, когато е получила покана да стане част от именитото имение на Хефнър.

Още в първите дни получила покана да участва в една от оргиите на издателя в спалнята му.

Тогава тя заявила, че предпочита само да гледа, но не и да участва, когато останалите момичета в имението ѝ казали, че ако не се включи, ще напусне къщата.

По думите ѝ, когато влязла в спалнята, единствената светлина в помещението идвала от екраните на двата телевизора, които излъчвали порно.

"Очаква се, че поне тези, които присъстват на тези срещи, ще бъдат тествани или прегледани, или че ще бъдат моногамни, но това не беше така", обясни тя.

Холи Мадисън от своя страна, която ходи с Хефнър от 2001 до 2008 г., сподели, че първата ѝ нощ с него се случила ден след една от оргиите му с другите момичета, и на сутринта се почувствала унижена.

"Определено нямаше романтика, съблазняване или нещо подобно. В стаята беше тъмно, имаше огромен екран с порно филми. Всичко беше много механично и роботизирано. За мен беше наистина гадно как Хеф не искаше да използва презервативи", спомня си още Мадисън от секс преживяванията си с издателя на мъжката библия.

Хю Хефнър издъхна през 2017 г. на 91 години, припомня Infobae.

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Близначки съдят Хефнър, защото ги дрогирал, за да ги вкара в леглото

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Хефнър организирал “Прасешки нощи”

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Дори кучето се друсало

Бивша моделка на Playboy за партитата в Бъни хаус: Нощите са по-диви, отколкото хората си представят