0

Б лизначки, които планират да съдят Playboy, твърдят, че  Хю Хефнър ги дрогиракл, за да ги вкара в леглото, пише LADbible. Кариса и Кристина Шанън се присъединиха към все по-голям брой бивши плеймейтки, които разказаха за времето си в прочутото имението.

Сестрите споделят, че са спали с Хефнър, който почина през 2017 г., на 19-ия си рожден ден и си спомнят, че са им давали алкохол и наркотици. 

Говорейки пред Mirror, Кристина каза: „На нашия 19-ти рожден ден той ни заведе в клуб. Купи ни алкохол, въпреки че възрастовата граница в САЩ е 21 години. Когато се върнахме, Кендра каза: „Момичета, искате ли да изпушите малко трева в стаята на Хеф? Но когато влязохме в стаята му, Кендра си отиде. Много се притеснихме“. 

„Хеф забеляза и попита защо не се преоблечем в нещо по- удобно. Той извади копринени пижами от Италия и ние ги облякохме. След това той извади едно голямо хапче като за кон. Беше наркотик, който разбрахме, че е използвал през цялото време“, разказа  Кристина

Спомените на сестра й Кариса са същите- когато били отведени в спалнята за първи път, им били дадени наркотици, които ги накарали да се чувстват „размити и отпуснати“. 

Кариса сподели: „Беше страховито и отвратително. Чувствахме се омърсени, отвратени, сякаш телата ни не са наши“.

Наркотикът, който им бил даде е Quaaludes, което произвежда хипнотични и седативни ефекти. 

Бившата секретарка на Хефнър Лиза Лоувинг Барет по-рано твърдеше, че този наркотик бил  широко използван в имението на Playboy и го наричали „отворителят на крака“, описвайки го като „необходимо зло за купоните“. 

Близначките, които сега са на 32 години, нарекоха имението на Playboy като „култ“ и твърдят, че Хефнър „имал черна душа“ и се държал така, сякаш „притежавал“ жените, които живеели там.

Кристина добавя: „Бяхме плеймейтки, наети и всичко се случи в имението, така че искаме да ги преследваме. Говорим, защото искаме хората да знаят кой всъщност е той и какво се случва зад затворени врати. 

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Дори кучето се друсало

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Хефнър организирал “Прасешки нощи”

Бивша моделка на Playboy за партитата в Бъни хаус: Нощите са по-диви, отколкото хората си представят