0

К ристъл Хефнър, третата и последна съпруга на основателя на легендарното списание Playboy Хю Хефнър, издаде книга с мемоари, озаглавена „Казвай само хубави неща“, в която разкри подробности за брака седем години след неговата смърт, съобщава DailyStar. 

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Вдовицата на Хю Хефнър му извади керливите ризи. Основателят на "мъжката библия" държал "зайчетата" си под строг контрол - от маникюра до прическите

Кристъл се сприятелява с Хефнър, когато е на 21 години, а сватбата им се състои шест години след началото на романтичната им връзка. По това време издателят на мъжката Библия е на 86 години. 

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Близначки съдят Хефнър, защото ги дрогирал, за да ги вкара в леглото

В мемоарите си Кристъл пише, че Хю е налагал полицейски час в имението и до 18 часа всичките му обитатели е трябвало да бъдат там. На младата съпруга се е налагало да си бъде вкъщи, за да вечеря със съпруга си, който винаги се хранел с пилешки бульон с крема сирене и бисквити. След това Кристал гледала заедно с него любимите му филми. 

ТАЙНИ ОТ ИМЕНИЕТО НА PLAYBOY: Хю Хефнър трескал без предпазител

Когато навън слънцето залязвало, Кристъл била принуждавана да участва в оргии, които Хю Хефнър обожавал. „Беше смущаващо. Не знам колко хора бяха в спалнята ни по едно и също време, но бяха много. Ужасно много. “ спомня си Кристъл.

КАКВО ЛИ БИ КАЗАЛ ХЮ ХЕФНЪР: Мъж с грим на корицата на PLAYBOY (СНИМКИ+ВИДЕО)

Вдовицата също така призна, че Хефнър е вземал толкова много виагра, че в един момент е загубил слуха си с едното ухо.