0

Ф армацевтичен гигант стои зад звучния шамар на Оскарите отпреди 2 години, когато актьорът Уил Смит зашлеви комика Крис Рок, защото се пошегува със заболяването на жена му -  алопеция. Таква теория на конспирацията се завъртя в интернет, но от компанията Pfizer побързаха да опровергаят тези твърдения.

ТЕОРИИ НА КОНСПИРАЦИЯТА: Тейлър Суифт се оказа презряла круша! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Твърди се, че шамарът е инсцениран, тъй като фармацевтичният гигант е искал да популяризира предстоящото си лекарство за лечение на алопеция.

Съпругата на Уил Джейда страда от автоимунно заболяване, наречено алопеция ареата, което води до постоянна загуба на коса.

ГРЪМ В РАЯ: Уил Смит далеч от семейното гнездо в компанията на двойничка на жена си (СНИМКИ)

На 23 март Pfizer пусна съобщение, обявявайки резултатите от Фаза 3 проучване за лекарство, наречено етразимод, за улцерозен колит, възпалително заболяване на червата. Това лекарство също се изследва за алопеция ареата, както и за други имуновъзпалителни лекарства като болестта на Crohn. Въпреки това, лекарството не е официално пуснато за употреба като лечение на косопад. 

Джейда Пинкет и Уил Смит заедно до края на дните си

Говорител на компанията бе категоричен, че Оскарите и лекарството нямат нищо общо и отрече  инцидентът да е инсцениран. Говорителят обаче се съгласи, че Pfizer е съ-спонсор на Оскарите.

Ето кои са големите победители на наградите "Оскар" (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Няма абсолютно никаква връзка и да се намеква е абсурдно“, категоричен бе той.