0

OnlyFans е не само една от най-популярните платформи за споделяне на съдържание днес, но вероятно и една от най-противоречивите. 

Представяйки само уебсайт без официални приложения, създателите предлагат на своите последователи видеоклипове, снимки и дори шансове за чат един на един срещу определена цена. 

От създаването си платформата дава свобода на своите създатели да качват всякакво съдържание, включително съдържание за възрастни, което е заключено зад платена стена.

Първоначално беше отхвърлен като платформа, предназначена само за производители на съдържание за възрастни, но OnlyFans натрупа потребителска база от повече от 130 милиона, като създателите на TikTok и дори знаменитости като Cardi B и Bella Thorne се регистрираха.
New York Times пусна материал за базираната в Обединеното кралство компания, в който се посочва, че OnlyFans е променил индустрията за забавления за възрастни, като е дал повече власт в ръцете на творците.

И така, кой печели големите пари? Ето 10-те най-добре печелещи създатели на OnlyFans през 2021 г.

10. Джем Улфи - 900 000 долара на месец

29-годишният модел, известен със своите пикантни селфита, има над 2,7 милиона последователи в Instagram. 

Преди това тя е работила като готвач и баскетболист, но подпали мрежата с присъединяването си към OnlyFans.

Тя припечелва зашеметяващите 30 000 щатски долара на ден. 

За достъп до акаунта на австралийския фитнес инфлуенсър можете да получите абонамент за 5 щатски долара на месец.

9. Меган Бартън Хансън - 1,06 милиона долара на месец

Тази телевизионна звезда не беше щастлива, когато изричната забрана на съдържанието на OnlyFans – която по-късно беше отменена – стана новината.

„Това ме кара да искам да стартирам приложение, за да отстоявам проституиращите“, каза тя пред британски вестник.

Хансън харесва платформата, тъй като дава на хората силата „да правят каквото искат с телата си“ – и луксозната къща с три спални в Лондон, която тя купи с огромните суми пари, които е направила, вероятно не наранява.

@meganbartonhanson_/Instagram

8. Сафари Самуелс - 1,91 милиона долара на месец

Сафари Самуелс набра повече популярност с присъединяването си към OnlyFans, отколкото с музикалната си и риалити телевизионна кариера.

Рапърът се регистрира през 2020 г. заедно със съпругата си Ерика Мена, която също печели добре в платформата.

Самуелс започна да споделя своите аматьорски видеоклипове за възрастни в платформата, където феновете могат да надникнат в интимния живот на двойката срещу 50 щатски долара.

Съдържанието му в OnlyFans му носи 1,91 милиона щатски долара на месец.

7. Пиа Миа - 2,22 милиона долара на месец

Можете да се абонирате за акаунта на Пиа Миа за скромните 10 долара, но въпреки това успява да изкарва колосалните 2,22 милиона щатски долара на месец.

Това само доказва популярността й. Тя също така е участвала в няколко филма, сериали и реклами.

6. Ерика Мена - 4,49 милиона долара на месец

Съпругата на Сафари Самуелс, Ерика Мена, каза, че прави OnlyFans за забавление, според радиостанция 105.1 The Bounce ... и тя прави страхотните 4,49 милиона щатски долара на месец, докато се забавлява.

Тя успешно пренасочи огромните си последователи в Instagram към OnlyFans и начислява сравнително висока абонаментна такса от 25,99 щатски долара на месец.

Но не всичко е забавление и игри за модела, тъй като тя се сблъска с негативна реакция, тъй като е омъжена и майка на две деца.

5. Миа Халифа - 6,42 милиона долара на месец

Миа Халифа се присъедини към OnlyFans, след като напусна филмовата индустрия за възрастни преди няколко години.

Сега тя предлага ексклузивно съдържание, което е „безопасно за работа, но пикантно“ срещу такса за абонамент от 12,99 щатски долара на месец.

В своя акаунт в OnlyFans тя е написала: „Най-накрая израствам в това коя съм и в решенията, които вземам, и това е моят начин да бъда себе си извън периметрите на конвенционалните социални медии. Въпреки че няма да създавам голо съдържание, ще третирам тази страница като моя Instagram без нейните условия за обслужване".

4. Тайга - 7,69 милиона щатски долара на месец

Доверете се на Тайга, за да печелите пари дори след неуспехи.

Рапърът от Rack City очевидно е създал популярния си акаунт OnlyFans, след като личните му части излязоха на показ. 

Той редовно споделя съдържание срещу такса от 20 щатски долара на месец и бе силно недоволен, след като OnlyFans обяви, че му забранява такъв материал.

„Току-що изтрих моят OnlyFans, стартирайки моя собствена платформа @myystar8, по-футуристична, с по-добро качество и само 10 процента такса“, пише Tyga в публикация в Instagram.

3. Карди Би - 9,34 милиона долара на месец

Карди Би има 101 милиона последователи в Instagram и ако последователите й в OnlyFans са също толкова огромни, не е чудно, че тя прави 9,34 милиона щатски долара на месец.

Тя обясни защо се е присъединила към платформата, фокусирана върху съдържанието за възрастни, в интервю за британското списание i-D: „Създадох OnlyFans, защото хората си седят повече вкъщи, но и просто защото исках да бъда в приложение, където мога да говоря само и конкретно на моите фенове. Има определени моменти – всъщност много пъти – когато просто искам да говоря с моите фенове, нали знаете, моите хора.”

2. Бела Торн - 11 милиона долара на месец

Бившата звезда на Disney разби OnlyFans в деня, в който се регистрира, като спечели над 1 милион щатски долара на платформата през първите 24 часа.

Но някои я критикуваха, че направи OnlyFans по-масов.

Създателката на съдържание за възрастни Aussie Rachel каза пред Rolling Stone: „Да станеш свидетел на знаменитост, която облагородява платформа и прави неприлични суми пари, без да признава тежкото положение на секс работниците, е наистина шамар в лицето.“

1. Блак Чайна - 20 милиона щатски долара на месец

Ако смятате, че моделът Блак Чайна, известна още като Анджела Рене Уайт, не може да стане по-известна от високопоставените си връзки с Тайга и Роб Кардашян, помислете отново.

Тя печели милиони на платформата, базирана на абонамент, като редовно публикува ексклузивно съдържание за възрастни, включително снимки и видеоклипове, дори обслужващи определени фетиши, срещу 19,99 щатски долара на месец.

Тя направи съобщение в Instagram за страницата си OnlyFans през април 2020 г., публикувайки предварителен преглед на един от видеоклиповете си, включващ близък план на крака й, който стъпва върху купа с грозде. Той събра над 1,1 милиона гледания.