0

П леймейтка пусна ексклузивна оферта - продава дупето си на топ цена. Става дума за Дениз Хайрула. Заедно с приятелката си Виктория Капитонова, която спечели сърцето на "ергена" Виктор Стоянов в първия сезон на едноименното риалити, те пускат маратон за постигане на форми на дупето като на Дениз, само срещу 29.99 лв. Офертата ще важи само за 24 часа. В нея обаче не се уточнява как точно ще се случи това и за колко време последователите им в социалните мрежи ще успеят да се тунинговат с топ задница. 

Инфлуесър, модел, психолог, финалистка в предаване (б.р. - първия сезон на "Ергенът" заедно с Виктория Капитонова) и притежател на най-якото дупе в България, така Дениз промотира себе си и офертата си в мрежата. 

Подобен тип оферти са присъщи за Виктория Капитонова, която наскоро пусна пакет за срещи с нея на различни цени спрямо времето, което човек иска да прекара с рускинята. Освен това тя е пускала кутия с "Нещо си", като потребителите не знаеха какво е всъщност това, но се разпродаде като топъл хляб.

Остава да видим ще се извие ли отново опашка от мераклии, този път да си купят дупе като нейното и на Дениз...