0

Р умен Радев заведе участници от „Игри на волята 5“ в родния си град Сливен и в село Нейково, където предизвикаха истински фурор с появата си. Риалити звездите първо се появиха в училище, а след това и в кръчма, където вдигнаха наздравица за хубавите моменти в играта и в живота.

Радост

Участниците от „Игри на волята 5“ първо посетиха Сливен, родния град на звездната двойка Румен Радев и Теодора Мудева, и зарадваха учениците в 11-о СУ "Константин Константинов" в града на 100-те войводи, където доскоро преподаваше физическо възпитание Румен. В срещата участие взеха амазонките Теодора Мудева, Мария Оряшкова и Ива Георгиева, гладиаторът Иван Рълев и "изгубените" - Денислава Велкова и Никол Дунев. Заедно с тях бе и златната медалистка от Токио - Мадлен Радуканова, която е близка приятелка с Радев и Мудева. Участниците в риалитито се хващат и на дълго хоро в двора на училището.

Приключение

Приключенията на задружните звезди от хитовото риалити обаче не спират дотук. Радев покани членовете на племето на Изгубените в сливенското село на своите баба и дядо - Нейково. Припомняме ви, че Румен прекара почти месец на Чистилището и успя да влезе в племето на Амазонките при Мудева, благодарение на гласовете на съплеменниците си.