0

М ис Плюс Сайз Елизабет Коен си показа най-милото в сайт за възрастни. „Снимам се както пожелаят“, заяви Бети пред „Телеграф“.

Отстъпка

Елизабет Коен има Only fans, както се казва платформата, още от 18-годишна, но чак сега е решила да развие профила си там. „Стартирах го преди 3 дни, всеки ден се абонират нови хора. Засега имам 10 последователи, което не е зле. Последните ми снимки там са заснети, когато ходих на басейн“, споделя самата тя. Абонаментът на Бети е 10 долара, а до 12 февруари има 10% отстъпка. Коен качва всякакви снимки, дори почитателите й могат да си поръчват кадри с определени пози от нея и визии. „Приемам и по поръчка снимки“, казва тя.

Част от провокативните снимки на Елизабет

 Част от провокативните снимки на Елизабет

Провокации

„Показвам се гола, не ме е срам, тепърва ми предстои да правя още по-провокативни снимки. Имам кадри само по гърди, но съм готова да покажа и други неща“, казва Мис Плюс Сайз, обяснявайки, че е важно да може да задържи и увеличи аудиторията си. Елизабет сподели цензурирани кадри в Инстаграм и обеща още много изненади от нея в новооткритата за нея платформа.

Цензурираният кадър

 Цензурираният кадър

*Автор: Лина Димитрова