0

С емейството на покойния поп певец Арън Картър иска да остави имението му, оценено на почти половин милион долара, на сина му Принс, не на българската му годеница Мелани Мартин.
Майката на покойния певец Джейн Картър разказа пред TMZ, че тя иска едногодишният й внук да бъде бенефициент на активите на баща си, но те да не бъдат на разположение на нашето момиче, въпреки че е негова майка, тъй като двете страни са в обтегнати отношения още от времето, когато Картър беше жив.

Болница 

Въпреки това Джейн споделя, че иска да присъства в живота на малкия Принс и на Мелани. Тя споделя, че не иска нищо от парите, които Арън е оставил, но се надява те да отиват само и единствено за детето. „Телеграф“ припомня, че след като тялото на брата на Ник Картър от „Бекстрийт бойс“ бе намерено безжизнено в дома им, майка му помолила неговата близначка да подаде документ за попечителство над имота. От своя страна Мелани каза пред Us Weekly миналата седмица, че е достатъчно стресирана, дори е лежала в болница, и не иска да се занимава с финансовите въпроси все още. „Просто искам да се погрижим за Принс и искам наследството на Арън, за да може неговият син да продължи да живее по начина, по който е живял досега. Който иска да бъде в живота на Принс, може да бъде в живота на Принс.“

Концерт

Причината за смъртта на Арън все още не е установена. Все още се чакат резултатите от токсикологията. 42-годишният Ник Картър разказа за първи път преди няколко дни колко му е било „трудно“ да свири на сцена в деня след като Арън Картър беше открит мъртъв. Той разказа на Extra за последиците от смъртта на по-малкия си брат и сестра му и как колегите му от групата го подкрепиха, когато реши да пее в Лондон часове след смъртта си. „Беше много емоционално за мен, че моите момчета са с мен. Нали знаете поговорката - „Шоуто трябва да продължи“, която знам от години, но чак онази вечер разбрах какво означава.