0

О пределената като "най-привлекателната жена в света" носи уверено своите 95 килограма, а много хора останаха шокирани от това, което яде през деня и какъв режим спазва.

Ашли Греъм, на 35 години, е известна като един от най-красивите plus-size модели днес, а нейните извивки са честа тема в социалните мрежи.

Тя е висока 177 сантиметра, тежи 95 килограма, а мнозина се чудят какво яде през деня и как успява да "скрие" килограмите.

Пухкавата красавица от години насърчава бодипозитивизма, тоест бори се за приемането на всички тела, независимо от техния размер, тегло, форма, цвят на кожата... и гордо показва фигурата си, където и да се появи.

„Трябва много самочувствие и браво за това“, е само един от коментарите в мрежите с хвалби за външния й вид.

Тя се чувства страхотно в собствената си кожа, въпреки че някои я критикуват, че насърчава нездравословен начин на живот.

Какво яде Ашли Греъм?

Много хора се чудят как изглежда диетата й. Сега ще ви го разкрием.

Ашли Греъм със съпруга си Джъстин Ървин, за когото се омъжи през 2010 г., обича да ходи по ресторанти и често се наслаждава на пица, въпреки че знае, че тя не е много богата на хранителни вещества, а само нискокалорична.

Не я притеснява фактът, че много хора подчертават, че това е бързо хранене.

И докато други модели следят за всеки грам и се натоварват с калориен прием, Ашли се храни без никакви ограничения и не се притеснява от калориите. В края на краищата тя стана известна с извивките си, така че защо трябва да се интересува от „стандартите за красота и слабост“, наложени от обществото.

Както самата тя призна, има периоди, в които иска да направи някакъв лек контрол върху теглото си и тогава менюто й се състои от богати на хранителни вещества храни.

За закуска тя пие смутита от зеле, джинджифил, лимон, ябълка, червено цвекло и магданоз. 

За обяд избира киноа и кафяв ориз със зеленчуци, които покрива със сусамова паста.

Печена сьомга с рукола и сладък картоф е изборът й за вечеря , не се отказва и от шоколада .

Когато иска да се награди, обикновено яде макарони със сирене.

Както се казва - по-добре щастлив и пукхав, отколкото гладен и злобен...