0

П оп звездата Тейлър Суифт има още един талант, който е готова да сподели със света. Певицата и авторка на песни ще дебютира като режисьор в Searchlight Pictures по сценарий, който е написала.

Тейлър Суифт се превърна в истинска поп икона. Последното и турне предизвика истински фурор от почитателите й, които за кратко време блокираха и сайтовете за продажби на билети. На звездата не е чужда и режисурата, тъй като е режисирала три свои музикални видеоклипа: "The Man", "Cardigan" и "Willow". 

Повече от обикновена певица, Тейлър Суифт изуми класациите с това колко популярни са песните ѝ и колко продажби на плочи е реализирала. Тя е единственият изпълнител с пет платинени албума, а те са допълнили автобиографията ѝ с многобройни награди "Грами", Американски музикални награди, Музикални награди на "Билборд" и дори 84 вписвания в Книгата на рекордите на Гинес. Била е изпълнител на годината, както и изпълнител на десетилетието и е отличена от Time 100 и Forbes Celebrity 100 за своето влияние и бизнес нюх.

Тъй като Тейлър Суифт доказа творческия си талант, договор за филм с нея начело е просто още една еволюция на нейния гений и бизнес усет. Тя сама ще напише сценария, а Searchlight Pictures придоби правата, като президентите на Searchlight Дейвид Грийнбаум и Матю Грийнфийлд са много развълнувани да работят с нея. Поп иконата е казвала в интервюта, че се надява да тръгне по стъпките на други силни жени режисьори като Нора Ефрон или Клои Чжао.