0

Ж ивотът на Бен Афлек е станал труден, откакто е обвързан със съпругата си Дженифър Лопес заради нейното "контролиращо" поведение, разкри източник близък до семейството.

Звездата от "Добрият Уил Хънтинг" се нуждае от "повече пространство", тъй като различията между него и Джей Ло са започнали да му се отразяват зле.

Според „Us Weekly“, че проблемите между двойката стават все по-видими сега след поява им на наградите "Грами", когато камерите запечатаха разгневената Лопес, която направи язвителна забележка на Афлек заради отегченото му изражение.

"Опитват се да го омаловажат, но напрежението е ясно видимо за всички", разкрива още източникът. "Всички са единодушни, че тя е строга към Бен и го контролира по начин, който той трудно понася."

Афлек и Лопес си противоречат, защото той "обича да е сдържан и не е привърженик на показните и бляскавите прояви, колкото нея", пише още изданието.

"Дълго време Бен беше водещата фигура във връзката им, преди тя бавно да поеме контрола. Той иска повече пространство, за да бъде себе си и няма да търпи да бъде под чехъл", споделя вътрешен човек. "Но Джей Ло си е Джей Ло, така че изглежда, че между тях се води истинска борба за власт", добави източникът.

Списание „Heat“ твърди, че "контролиращата жилка" на Лопес" наистина започва да дотяга на актьора.

Говорейки за драмата по време на награждаването, вътрешният източник заяви: "Той наистина се смути, заснет на видео, когато съпругата му изнесе лекция. Това беше унизително. Той отчаяно иска да бъде малко по-независим, но също така знае, че това е неговото легло и той лежи в него. Разводът не е абсолютно никакъв вариант."