0

Л едената кралица Асдис Ран пусна супер секси снимка от родното Черноморие. С чувство за хумор блондинката написа:  „Ще празнувам 45-ия си рожден ден през август, така че мисля, че е време да кача снимка по бански, преди да съм станала твърде стара за това. Поздрави от Българското Черноморие и наздраве“. 

Море  

Секси снимката веднага събра стотици харесвания и коментари. Някои от тях гласяха, че красотата на жената няма възраст, което се отнася особено за нея. „Ти си вечна“, написа приятел на блондинката.

СВИКНАЛА Е: Асдис Ран мръсница у нас

Пред „Телеграф“ Асдис Ран потвърди, че ще прекара лятото в България. „Тук сме с дъщеря ми от месец юни. Ще празнувам рождения си ден край морето и наистина мисля, че е време за нещо по-така от плажа, докато все още не съм твърде стара за това“, с усмивка разказа тя. Блондинката добави, че малко след края на изборите за президент в Исландия се е върнала у нас. „Приятелят ми живее в Пловдив, така че сега съм половината време на Слънчев бряг , другата половина при него. Пътуваме. Дъщеря ми е с мен, а синовете ми са в Исландия“ сподели още тя. 

Асдис Ран с половинката си

 Асдис Ран с половинката си
Instagram

Асдис Ран пред „Телеграф“: В топ 10 съм за шеф на Исландия!

Асдис Ран пред „Телеграф“: Имам шанс да стана президент на Исландия

Президент 

Относно изборите в Исландия красавицата заяви, че е доволна от резултатите, защото Исландия има своя многообещаващ президент, и то жена. Относно своята кампания за президент добави, че тя е минала повече от перфектно, тъй като е успяла да стигне в топ 10 на кандидатите измежду всички 80 кандидати. В момента тя и половинката й подготвят предстоящо откриване на два исландски магазина у нас, така че времето й е напълно ангажирано. 

ЩЕ СЕ ДОКОПА ЛИ ДО ВЛАСТТА? Асдис Ран напира за президент!

Автор: Василена Игнатова