0

К андидатурите на рапъра Еминем и арендби звездата Риана са били разглеждани за главните роли във филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“, съобщи Variety.

Кандидатурите на рапъра Еминем и арендби звездата Риана са били разглеждани за главните роли във филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“, съобщи Variety.

Продукцията на Джордж Милър излезе през 2015 г., но кинематографистът започнал да се среща с кандидатите още 6 години преди премиерата на проекта. „Обикновено актьорите се обличат небрежно, но Риана изглеждаше много ефектно. Даже не съм сигурна дали е знаела съдържанието на филма, защото си изглеждаше като типична Риана“, спомня си режисьорът.

По думите му, той и кастинг директорът Рона Крес се срещнали с множество бъдещи звезди, докато утвърдят Чарлийз Терон. За ролята на елитния командир Ярост (Фуриоса) тогава дошла да се пробва и Марго Роби.

Милър разказва, че той и екипът му даже поканили Еминем, тъй като ги впечатлило представянето му във филма „Осмата миля“. Музикантът обаче се отказал, тъй като снимките трябвало да се осъществят в Австралия, което не се връзвало с другите му планове, и впоследствие ролята на Макс Рокатански била дадена на Том Харди. Според художника на продукцията Марк Секстън отказът на Еминем бил от полза за проекта, тъй като участието на рапъра не би съответствало на феминисткото послание на „Лудия Макс: Пътят на яростта“.