0

П ерлата от Барбадос Риана и рапърът A$AP Rocky са звездното доказателство, че няма нищо по-стабилно от любов, основана на приятелство. Двамата са близки от дълги години, като първите слухове за романс между тях се появяват още през 2013 г. Тогава певицата се снима в клипа на рапъра към песента Fashion Killa. Той пък участва във фотосесия за кампанията на модната й марка Fenty Skin. A$AP Rocky беше подгряващ изпълнител на концертите на Риана в САЩ от световното й турне Diamonds World Tour, а години по-късно двамата бяха забелязани заедно на модно шоу на бранда "Луи Вюитон" в Париж.

Перлата от Барбадос Риана и рапърът A$AP Rocky са звездното доказателство, че няма нищо по-стабилно от любов, основана на приятелство. Двамата са близки от дълги години, като първите слухове за романс между тях се появяват още през 2013 г. Тогава певицата се снима в клипа на рапъра към песента Fashion Killa. Той пък участва във фотосесия за кампанията на модната й марка Fenty Skin. A$AP Rocky беше подгряващ изпълнител на концертите на Риана в САЩ от световното й турне Diamonds World Tour, а години по-късно двамата бяха забелязани заедно на модно шоу на бранда "Луи Вюитон" в Париж.

Искрата обаче пламва в края на 2020-а. За това стана ясно непосредствено след края на романса на певицата с арабския милиардер Хасан Джамийл, който продължи три години.

В следващите месеци Рири и изпълнителят, чието име по паспорт е Раким Майърс, се появиха на няколко събития заедно и бяха уловени, хванати за ръце, в Барбадос, където той също има роднини. Там те прекараха първите си коледни празници като двойка.

Американският рапър за пръв път проговори публично за връзката им в интервю за мъжкото издание GQ.

„Да бъдеш във връзка, е много по-добре. Много по-приятно е, когато имаш онази - единствената. Тя струва колкото милион други“, заяви музикантът. Тогава той

уточни, че е готов за деца

„Аз ще бъда невероятен, забележителен баща. Ще си имам прекрасно детенце“, уточни той.

Резултатът не закъсня. В момента звездната двойка е в очакване на първата си рожба. Това стана ясно в края на януари, когато Риана дебютира с наедряло бременно коремче пред папарашки обективи.

„Тя никога не се е фокусирала върху това да стане майка, но Роки я открехна в тази посока. Но всичко, което Риана прави, е по нейна преценка и желание. Това важи и за бебето. Те са като всички бъдещи родители. Да, по случайност са известни, но са поредната сладка и щастлива двойка в очакване на дете. Ще бъдат страхотни родители“, издаде техен приближен пред сп. People.

Според източник на друго издание пък

двамата се стягат за сватба

след появата на бебето на бял свят. Приятел на бъдещата майка заяви пред в. Mirror, че "Риана е тотално влюбена в A$AP" и че двамата със сигурност ще се оженят, тъй като рапърът "е нейният любим завинаги". "Те имат много близка връзка и Риана винаги е била голяма традиционалистка... Тя казва на приятелите си, че

иска да бъде с него завинаги

и той казва същото", отбеляза източникът. Той сподели и вероятната дата и място на церемонията.

"Все още няма планове кога ще бъде годежът, но няма да е преди раждането на бебето... Сватбата ще бъде в Барбадос, тъй като и двамата имат семейство там, това е мястото, което ги е събрало и заема много специално място в сърцата им", уточни той.

Очаква се още перлата от Барбадос да почете корените си, когато се стигне до

избор за име на първата й рожба

Това заяви друг неин близък пред изданието Us Weekly.

„Риана иска корените й от Барбадос да бъдат взети под внимание, когато кръщава детето си. ASAP Rocky също. Искат културата им да бъде силно застъпена. За тях е много важно детето им да знае откъде са тръгнали“, заяви източникът.

Очаква се именно премиерът на Барбадос Миа Мотли, която по-рано обяви Риана за национален герой, да бъде кръстница на бебето.

ЗА РЕКЛАМА

Рапърът посети България през лятото

Любопитен факт е, че A$AP Rocky посети страната ни миналото лято. Както „Монитор“ първо писа, работата му го доведе в България. Да се разходи по улиците пременен в халат и пантофи, да похапне чипс и да поговори със статисти - това са част от заниманията, на които се отдаде той по време на визитата си у нас. Хитмейкърът дойде на наш терен за снимките на реклама. Той участва в кампанията на шведска финтех компания, а компания на снимачната площадка му прави друг популярен рапър - Скепта, за когото се спекулираше, че се среща с британската суперзвезда Адел.

„Време е да сложим край на модната хибернация! Феноменалната суперзвезда A$AP Rocky дойде в България и се довери на B2Y Productions за рекламата на Klarna. Видеото е заснето изцяло в „Ню Бояна“, режисирано е от Los Perez TV. Скептични сте? Недейте, защото дори самият Скепта се появява във видеото. Не един, а цели двама гении. Правим невъзможното възможно“, издадоха тогава от българската компания B2Y Productions.