0

Б ританската звезда с албански корени Рита Ора се присъедини към каста на сериала по любимата на малки и големи приказка „Красавицата и Звяра“. Певицата сама се похвали за новото си начинание с публикация в социалните мрежи.

Британската звезда с албански корени Рита Ора се присъедини към каста на сериала по любимата на малки и големи приказка „Красавицата и Звяра“. Певицата сама се похвали за новото си начинание с публикация в социалните мрежи.

„Не мога повече да пазя тази тайна! Повече от развълнувана съм, че ще участвам в предисторията на „Красавицата и Звяра“! Като дете гледах филма със семейството си и моментално се влюбих в музиката и в героите. И в най-смелите си мечти не съм си мислила, че ще стана част от този приказен свят. Винаги ще съм благодарна на тези, които са виновници това да се случи“, написа изпълнителката на Hot Right Now.

Припомняме, че продукцията на платформата Disney+ ще носи името The Little Town (в превод - „Малкото градче“) и ще се разгърне в шест епизода. Актьорът Люк Евънс отново ще издува гордо бицепс от името на Гастон, а Джош Гад ще се завърне в образа на шантавия му приятел – Лафу.

Гад стои зад сценария, заедно със създателите на „Имало едно време“ Адам Хоровиц и Едуард Китсис.

Кастът включва още Бриана Мидълтън, Фра Фий и Джелани Аладин.

Снимачният сет ще бъде разпънат тази пролет.