0

С емейното огнище на Даниел и Александра Петканови вече е разрушено. В четвъртък сутринта те официално обявиха, че се развеждат.

„Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.

В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг”, написаха те в социалната мрежа.

Даниел и Александра допълват, че основният им приоритет винаги е бил синът им Габриел.

„Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация”, заявиха още семейство Петканови.

“Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро”, заключиха те.

Спекулациите около поредната раздяла на двойката се появиха покрай отсъствието на Даниел в появите на Алекс, включително публикациите на нашумялата моделка и инфлуенсър в социалните мрежи. Той не се появи нито на партито послучай рождения й ден на 27 януари, нито на снимките от тържеството на сина им Габриел, три дни по-късно. Едниствено изключение прави рекламно събитие, на което вероятно са били поканени и двамата.

Историята на двамата започна, когато Лудия репортер спря Алекс случайно в "Студентски град" и я стъписа с неочаквана целувка. Последва връзка, а след това бурна раздяла и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж и я обвини в системни изневери. Двамата се събраха отново през 2017 година във "Вип Брадър" и дори сключиха брак по време на престоя си в къща, а по-късно на бял свят се появи и Габриел.