0

А ктрисата Синтия Никсън не пропусна да защити публично героинята, която я изстреля на звездния небосклон – Миранда Хобс от култовия ситком „Сексът и градът“.

Актрисата Синтия Никсън не пропусна да защити публично героинята, която я изстреля на звездния небосклон – Миранда Хобс от култовия ситком „Сексът и градът“.

Звездата срещна нападки заради развитието на персонажа й в новия сериал „Просто ей така“, който служи като продължение на историята на Кари, Миранда и Шарлът. В актуалните епизоди адвокатката напуска мъжа си Стийв Брейди заради друга жена, след като любовната им история бе градена в продължение на дълги години.

“Мисля, че реакцията на феновете е странна. Първо, мисля, че Миранда е смела и иска да се движи прогресивно. Тя не знае къде точно отива, но знае, че трябва да отиде някъде другаде. И мисля, че това винаги е важало за Миранда, нали така? Тя е много умна, но никога не е била здравомислеща! Винаги е била свободолюбива“, заяви актрисата в интервю за сп. Vogue.

Припомняме, че „Просто ей така“ по всяка вероятност ще получи зелена светлина за втори сезон.

„Майкъл и аз говорихме преди няколко седмици и си казахме, че скоро трябва да го обсъдим. Има сякаш календар за тези неща, не искаме да мине прекалено много време, защото чувстваме, че сме набрали инерция“, разказа наскоро Сара Джесика Паркър, по-позната на зрителите като Кари Брадшоу.