0

Ф олкдивата Преслава спечели и любовта на слон, стана ясно от нейно клипче от почивката й в Тайланд.

На видеото се вижда как слонът тръгва да целува изпълнителката на „Пайнер“, при което тя се отмества назад, за да избегне досега с животното, и се смее на случилото се. „Когато слонът ме целуна....“, написа към кадрите тя.

Голяма част от феновете й проявиха чувство за хумор и отбелязаха, че дори животното не е могло да устои на чара на Преслава. Тя се намира в екзотичния остров Пукет от няколко дни, а компания в първата й ваканция за 2022 година й правят половинката й Павел и дъщеричката им Паола. От кадрите, които Преслава публикува в социалните мрежи, се вижда, че с тях има още приятелски семейства, а веселата компания си прекарва повече от страхотно на райското местенце. Гласовитата хубавица не спира да прави и феновете си съпричастни към почивката си с множество снимки и видеа. На един от кадрите певицата се наслаждава на красивата панорамна гледка към тайландските плажове от дървена люлка.

На друг кадър я виждаме в компанията на малката й дъщеричка от любимия й Павел. Двете събират тен на басейн и се радват на високите температури на острова. В други снимки и клипове пък тя споделя за гастрономическите си изкушения в опитите си да опознае духа на една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. За вечеря тя е избрала пица с нутела и други деликатеси. В публикациите й я виждаме още да говори с местните деца и на приключение в аквапарк. Преди ден пък тя пусна кадри от залива Мая Бей, прославил се благодарение на филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо. Изпълнителката на "Лъжа е" и близките й определено имат късмет, тъй като през последните три години достъпът до него бе ограничен, за да могат да се възстановят кораловите му рифове, сериозно пострадали от масовия туризъм, но отскоро той отново е отворен за посетители.

Последното видео на певицата пък бе от тяхна разходка, където заедно с тях вървят и маймунки. Едната от тях се закача с Преслава и скача по краката й, за да си изпроси банан от родната ни звезда. По всичко си личи, че Преслава и семейството й се забавляват изключително много. Тя и Павел вече веднъж бяха в Пукет, но тогава Паола бе много малка, за да придружава мама и тати. Сега обаче е плътно до тях и се радва на всичко видяно. Певицата и любимият й обожават да посещават различни екзотични дестинации. Припомняме ви, че в края на миналата година те отидоха на ваканция в Малдивите, където компания им правеха колегите на певицата - Константин и Софи Маринова.

Веселата групичка не спираше да публикува смешни кадри от воаяжа си, които станаха хит в мрежите. Малко след като се прибраха, в светските среди плъзна клюката, че Преслава е бременна и отново ще става майка. След като няколко дни мълча по темата, хубавицата категорично заяви, че това не е така и не очаква втора рожба. Тя за пореден път бе изключително ядосана на фалшивите новини, които се разпространяват по неин адрес. Преди две години тя избухна срещу лъжите и дори заяви, че според нея трябва да има закон и съд за неверна информация. „Смятам, че е крайно време държавата да създаде закон срещу фалшивите новини. Не е ли факт, че една фалшива новина, която е предварително обмислена и вреди на някого, е престъпление сама по себе си? И за това престъпление трябва да се носи отговорност! Докато такъв закон не бъде факт, не може да разчитаме, че до нас достига достоверна информация“, категорична е попфолк изпълнителката. Преслава уточнява, че не поставя всички журналисти, пишещи за нея, под общ знаменател, но много й е писнало от фалшиви твърдения за нея или семейството й.

Бави новата песен, пусна кавър на Шушана

Певицата бе обещала на феновете си чисто нова песен още преди Коледа. Това обаче не се случи и Преслава се извини лично на почитателите си, като ги зарадва с нова песен за Шушана, нашумяла благодарение на Наско Ментата през 2017 г. „Мили мои, поради независещи от мен обстоятелства премиерата на новата ми песен няма да може да се осъществи в сроковете, които аз си представях. Извинявам се на всички, които я чакаха толкова много, и им поднасям като извинение една песен, която много обичам и се надявам да ви хареса! Обичам ви много! Весело посрещане на новата година!“, написа в социалните мрежи тя. Според слуховете в светските среди новото парче е дует с колегата й Константин и се очаква до месец да излезе. Певицата няколко пъти загатна в личния си профил, че подготвя дует, но не пожела да каже точно с кой колега или колежка. Нейната приятелка Софи Маринова обаче се изпусна и така стана ясно, че това е Коцето.