0

Ш оуто за имитации „Като две капки вода“ стартира до дни.

Шоуто за имитации „Като две капки вода“ стартира до дни.

Юбилейният десети сезон ще започне на 14 февруари от 20 ч.

Наскоро станаха ясни имената на всички участници тази година. Това са Мариана Попова, Краси Радков, Алисия, Крисия, Есил Дюран, Александър Сано, Руслан Мъйнов, Моню Монев и Дарин Ангелов.

Любимецът на зрителите Димитър Рачков пък се завръща като водещ в шоуто за имитации. Той ще партнира на Герасим Георгиев-Геро в юбилейния сезон на предаването. Затова „Забраненото шоу на Рачков“ остава на пауза до есента.

Междувременно риалити форматите „Ергенът“ и „Сървайвър“ също вече разполагат с премиерни дати.

"Ергенът“ стартира на 19 февруари от 20 ч по bTV. В следващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21 ч, ексклузивната продукция, създадена по класическия модел за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика и битка за сърцето му.

Новият сезон на „Сървайвър“ пък започва на 21 февруари от 21 ч. Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа идва под мотото „Скритият идол“. Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и опасна територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и победителят в сезон №5 – Ваня Джаферович, който ще проследи за феновете всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

На 24 февруари от 20 ч стартира и новият български сериал „Мен не ме мислете“, който ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и пълнокръвни герои. Актьорският състав включва Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други.